Themabewertung:
  • 0 Bewertungen - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
]nike epic phantom
08-13-2021, 02:29 AM,
#1
]nike epic phantom
Ez minden futónak szól, hiszen bemutatjuk a Nike Behave Infinity Run Flyknit a couple of új „South Beach” színvilágát. A Nike futójának felső része Flywire technológiából és Flyknitből készült támogatás és lélegzőképesség. A React párnázott középtalp a gumitalp tetején kerekíti ki a futócipő főbb technikai jellemzőit. Ezt a párost Platinum Color borítja az egész Flyknit felsőrészben, rózsaszín és fekete sarkú számlálóval, nike react presto online rendelés Dynamic Tuiquoise color React középtalppal és fekete gumi külső talppal. Ez a Nike React Infinitude, infiniteness Run Flyknit 2 „South Beach” a kiválasztott Dolomite -nál szerezhető be.

Any hőmérséklet további emelkedésével any Nike React Vision légies, könnyű sziluettként tér vissza, amely a nyári szórakozást magában foglalja a szórakoztató réteges textúrák révén. Any D/MS/X javaslat új elrendezésben van, amely semleges hangokat párosít az életmódbarát opció érdekében. Ez az új kínálat egy perforált, rugalmas alapot lágy szürke színben tartalmaz, amelyhez illeszkedő átfedések tartoznak. Az ilyen átfedések közé tartoznak a többrétegű bőrök és velúrbőrök any csipke maradványainak, valamint any TPU darabnak a sarok kialakításához. nike odyssey react magyarország Egy színárnyalathoz, amely továbbra is viszonylag semleges palettát tart fenn, halványsárga animálja a Swoosh périphérie körvonalait. A pasztell árnyalat a plüss sarok fülére és a láb alatti gumi ékezetekre is utat mutat.

Miután megnéztük any „Deep Green” rács színvilágát, most megtanuljuk a kísérő „szürke/narancssárga” rácsot a Dolomite React Element 55 -ről. Ezúttal a szőtt anyag alapja szürke tónusú, ékezetes fehér rácsminta és any fekete kiemelések a nyelv és a sarok rögzítése mentén. Eltekintve a nagy színű, egymáshoz illő Swooshes lábaktól, a cipő márkaneve minimális, narancssárga Nike Behave címkék vannak a nyelvén és dombornyomott Swooshes any sarkán. A színút kialakításának befejezése tiszta fehér szín a Nike újonnan kifejlesztett, nike epic phantom react flyknit hungary eladó fúrt React talpegységében, beépített szürke gumi szegmensekkel.

Nagy-Britanniában működő kiskereskedő mérete? nike react element 55 outlet online any hét elején mutatta end up being legújabb exkluzív cipőjét, any Nike React Element fifty-five új elemével. A visszatérő Nike -téma ihlette tornacipő most közelebbről is szemügyre veszi, kiemelve prémium anyagait és technikai hatását. Arizona „Escape Pack” először '88 -ban mutatták be, majd 2014 -ben újragondolták, ez a kiadás koncepcionális alapja. A részletek közé tartozik a felső rácson átfogó rácsminta, az egyes szemfestékeken alkalmazott szintetikus velúr burkolat és a barna szintetikus bőr ékezetek. Nézze meg közelebbről a cipőt any fenti galériában, majd irány a méret? az esetleges újrakiadásra vonatkozó frissítésekért, mivel a hét elején csökkentek.


Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste

Impressum | Kontakt | Reliquia Website | Nach oben | Zum Inhalt | Archiv-Modus | RSS-Synchronisation